seo

черна техника, консултации, фотоапарат, видеокамера

КОНСУЛТАЦИИ И ФОРУМ

В хаоса от черна техника с неясен произход, на ателие “DIGITALISIMUS” може да разчитате на два типа консултации – безплатна и платена, преди да отидете в магазин и да дадете парите си.

Платена консултация.

  • В e-mail и/или лична среща с човек от ателието споделяте каква техника възнамерявате да купите, за какво ще се използва и в какви условия /това е особено важно за фото, видео и аудио техника/, отговаряте на допълнителни уточняващи въпроси, казвате таван на финансовата възможност, евентуално предпочитана марка и ателието се наема да намери най-подходящия за Вас продукт на най-изгодната цена, по възможност произведен в Европа, а не в Китай. След като това стане, в уговорен ден и час се пристъпва към покупка. Същия човек от ателието присъства на покупката и следи да получите точно онова, за което давате пари. Цената на тази услуга до финализиране на Вашата сделка е 30 лв.

Безплатна консултация.

  • В e-mail или в нашия форум задавате въпросите, на които искате отговор за техниката, която възнамерявате да купите и в най-кратък възможен срок ще получите отговор. По наша преценка, въпроси от e-mail могат да бъдат дискутирани и във форума, за да може отговорите да бъдат полезни и на други заинтересувани, като с това по никакъв начин няма да се наруши Вашата анонимност.

 ,  , ,DVD